VRIJWILLIG ONDERDEEL VERVANGPROGRAMMA
Gewaardeerde Acer klant,

Het is tot onze attentie gekomen dat bepaalde Acer Aspire notebooks oververhit kunnen raken onder specifieke omstandigheden. Acer stuurt om deze reden een waarschuwing en heeft een vrijwillig programma voor vervanging van betreffende onderdelen opgestart voor deze producten.

De betreffende apparaten zijn alle Acer Aspire modellen:AS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ en AS3810TZG , met een fabricagedatum voor 15 September 2009. In deze modellen is het mogelijk dat de microfoonkabel overhit raakt wanneer herhaaldelijk extreme druk wordt uitgeoefend op de linker palmsteun. Resulterend kan de behuizing van het systeem vervormen en kunnen er problemen ontstaan bij het gebruiken van het apparaat.

Acer heeft een vrijwillig programma gestart om proactief deze microfoonkabels in de betreffende apparaten te vervangen, om alle overhittingsrisico's te elimineren.

Om te bepalen of uw apparaat van de betreffende serie is vult u het Serienummer (22 karakters lange alphanumerieke code gedrukt op de witte sticker onderop uw product - zie foto) OF het SNID (11 karakters lange numerieke code, ook te vinden op de witte sticker onderop uw product) in het juiste veld hieronder:

Hoe kunt u het Serienummer en SNID vinden op uw Acer product

Voor notebooks kan het serienummer gevonden worden aan de onderzijde van het apparaat

Het serienummer is 22 karakters lang

Het SNID is 11 karakters lang

Geef het serienummer of SNID in en druk op verzenden
Serienummer :   *0 tekens ingevoerd
of
SNID :   *0 tekens ingevoerd
Verzenden