DET FRIVILLIGE DELE-UTSKIFTINGSPROGRAMMET
Kjære Acer kunde,

Acer har oppdaget at enkelte Acer Aspire Notebooks kan bli overopphetet under spesielle forhold.Derfor har Acer på eget initiativ begynt å sende ut informasjon om dette og startet et frivillighets-program for rette på dette for disse produktene det gjelder.

De berørte Acer Aspire modellene erAS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ og AS3810TZG som er produsert før 15 September 2009. I de berørte enhetene kan mikrofonkabelen overopphetes når enheten blir utsatt for ekstremt trykk Gjentatte ganger på venstre håndleddsstøtte. Som et resultat, kan kabinettet i enkelte tilfeller bli deformert og systemet kan få funksjonsfeil.

Acer har innført et frivillighets-program for å proaktivt erstatte mikrofonkabelen i de berørte enhetene for å unngå fare for overoppheting.

For å fastslå om enheten er berørt og krever service hos vårt verksted, skriv inn serienummeret (22 siffer alfanumerisk kode skrevet på en hvit etikett på undersiden av produktet - se bilde) eller SNID (11 siffer numerisk kode, også plassert på den hvite etiketten) i den aktuelle boksen nedenfor:

Hvordan finner du "serienummer", eller snidnummer" på ditt Acer produkt

På bærbar, finner du serienummeret på undersiden av din pc

Serienummeret er på 22 tegn

SNID nummeret er på 11 tegn

Vennligst oppgi 'Serienummer' eller 'SNID' på din maskin og trykk 'Send'
Serienummer :   *0 Tastede tegn
Eller
SNID :   *0 Tastede tegn
Send