Arvoisa Acer asiakas,FAQ Sandy Bridge ongelmaan liittyen

Intel on ilmoittanut 31. Tammikuuta 2011 löytäneensä suunnitteluvirheen yhdestä komponentista Sandy Bridge tuotantolinjalla, koskien uusimman sukupolven prosessoreita ja siihen liittyvää piirisarjaa, jotka äskettäin on otettu tuotantoon ja käyttöön kaikkien suurimpien PC-laitevalmistajien, mukaan lukien Acerin toimesta.

Alla lyhyt kuvaus ongelmasta: lisätietoa löydätte Intelin internet sivuilta, osoitteesta: http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=en_US_01_chipset+gg_headline Viitaten Intelin tiedonantoon, Serial-ATA (SATA) portit piirisarjassa voivat heikentyä ajanmyötä, mahdollisesti vaikuttaen SATA-väylään liittettyjen laitteiden toimintaan, kuten kiintolevyt ja optiset asemat.

Useimmissa laitemalleissa, SATA-portteja käytetään kiintolevyn (mukaan lukien Solid State levyt), optisten asemien (Blu-Ray, DVD, CDROM jne) ja muiden lisälaitteiden kytkemiseen. On yleinen käytäntö, että pääkiintolevy on kytketty SATA porttiin 0. kun taas optisen aseman portti vaihtelee malleittain. Intelin löytämä suunnitteluvirhe voi aiheuttaa ongelmia ajan myötä liitettävyydessä SATA porteissa 2-5. Lyhyesti, jonkin ajan kuluttua (mikä vaihtelee liitetyn laitteen käyttömäärästä) tiedonsiirtomäärä voi laskea. Joissain tapauksissa porttiin kytketty lisälaite ei välttämättä enää tunnistu järjestelmässä ja voi ajoittain lakata toimimasta.

Koska tämän ongelman vaikutus voi olla havaittavissa vasta suhteellisen pitkän ajan kuluessa, Intel on kehoittanut ongelman vaikutuspiirissä olevien laitteiden käyttäjiä jatkamaan PC:n käyttöä luottavaisesti, kunnes pysyvä ratkaisu ongelmaan on saatu valmiiksi.

Jos olette ostaneet Acer pöytäkoneen tai kannettavan 9. Tammikuuta 2011 jälkeisenä aikana, voi laitteessanne olla Sandy Bridge piirisarja ja sen vuoksi siinä voi olla ylläkuvailtu ongelma.
Lisää...
Kuinka löydän SNID- tai Sarjanumero tunnuksen Acer laitteesta?
Kannettavissa, SNID / Sarjanumero on koneen pohjassa
SNID on 11 -numeroinen ja
Sarjanumero 22-merkkinen.
Olkaa hyvä ja antakaa kannettavanne SNID tai Sarjanumero ja painakaa Lähetä
SNID :
  *0 Merkkiä syötetty
Sarjanumero :
  *0 Merkkiä syötetty
Lähetä