Αξιότιμε Πελάτη Acer,Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα Intel Sandy Bridge

Στις 31 Ιανουαρίου η Intel αποκάλυψε ότι ανακαλύφθηκε ένα θέμα πάνω στο σχεδιασμό ενός από τα τμήματα της γραμμής προϊόντων Sandy Bridge, της τελευταίαςF γενιάς επεξεργαστών και συναφών chipset που πρόσφατα κυκλοφόρησαν στην γραμμή παραγωγής και υιοθετήθηκε από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένης της Acer.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περιγραφή του θέματος : περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Intel στην ακόλουθη διεύθυνση URL : http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=en_US_01_chipset+gg_headline Σύμφωνα με την Intel , οι Serial-ATA(SATA) θύρες μέσα στα chipset μπορεί να υποβαθμιστούν με την πάροδο του χρόνου, και ενδεχομένως να επηρεάσουν την απόδοση ή την λειτουργικότητα των συσκευών SATA που συνδέονται, όπως σκληρούς δίσκους (HDD) και DVD – συσκευές.

Στα περισσότερα σχέδια, οι θύρες SATA χρησιμοποιούνται για την σύνδεση του σκληρού δίσκου (συμπεριλαμβανομένων των Solid State Disks), συσκευές οπτικών δίσκων ( Blue Ray, DVD, CDROM κτλ.) και άλλες περιφερειακές συσκευές. Αποτελεί κοινή πρακτική να συνδέετε ο σκληρός δίσκος HDD στη θύρα SATA 0, ενώ η ODD θύρες μπορεί να διαφέρουν από σχεδιασμό σε σχεδιασμό. Το θέμα στο σχεδιασμό που προσδιορίστηκε από την Intel ενδέχεται να προκαλέσει υποβάθμιση με την πάροδο του χρόνου της σύνδεση στις θύρες που έχουν επηρεαστεί (θύρες SATA 2 έως 5). Εν ολίγοις, μετά από ένα χρονικό διάστημα (που κυμαίνεται ανάλογα με τον τρόπο χρήσης των περιφερικών συσκευών) το ποσό των δεδομένων που μεταφέρονται μπορεί να μειωθεί. Σε κάποιο σημείο μπορεί η περιφερειακή συσκευή να μην αναγνωρίζετε από το σύστημα και κατά συνέπεια να σταματήσει να λειτουργεί.

Δεδομένου ότι οι επιπτώσεις αυτού του θέματος θα υλοποιηθούν μάλλον κατά την διάρκεια ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος, η Intel συνιστά τους χρήστες που οι μονάδες (PCs) τους έχουν επηρεαστεί από αυτό το θέμα ότι δεν απαραίτητο να το δουν σαν άμεση επίδραση και ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές PCs με αυτοπεποίθηση, έως ότου υπάρξει διαθέσιμη μόνιμη λύση.

Οι πελάτες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ασφάλειας που να σχετίζεται με αυτό το θέμα.
Εάν έχετε αγοράσει ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή Acer μετά την 9η Ιανουαρίου του 2011 , η μονάδα σας μπορεί να χρησιμοποιεί ήδη το chipset Sandy Bridge και έχει επηρεαστεί από το ζήτημα όπως περιγράφεται παραπάνω.
Επιπλέον...
Πώς να βρείτε το "Σειριακό Αριθμό" ή "SNID" του συστήματος Acer που έχετε.
Στους φορητούς υπολογιστής, το SNID /Σειριακός Αριθμός βρίσκεται στο κάτω μέρος της μονάδας.
Το "SNID" αποτελείται από 11 αριθμητικούς χαρακτήρες
Ο Σειριακός Αριθμός αποτελείται από 22 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες
Εισάγετε το "SNID" ή "Σειριακό Αριθμό" του φορητού υπολογιστή και πατήστε "Υποβολή"
SNID :
  *0 Εισαγμένοι χαρακτήρες
Σειριακός Αριθμός :
  *0 Εισαγμένοι χαρακτήρες
Υποβολή