Kjære Acer kunde,Ofte stilte spørsmål om Sandy Bridge problemet

Den 31. Januar gjore Intel det kjent at de hadde oppdaget et designproblem i en av komponentene i Sandy Bridge produktserien, den nyeste generasjonen av prosessorer og tilhørende brikkesett nylig sluppet til produksjon og tatt i bruk av alle de store PC-produsenter, inkludert Acer.

Nedenfor finner du en kort beskrivelse av problemet: ytterligere informasjon finnes på Intels nettside på følgende URL: http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=en_US_01_chipset+gg_headline Ifølge Intel, kan Serial-ATA (SATA) portene innenfor brikkesettene brytes ned over tid, potensielt påvirke ytelsen eller funksjonaliteten til SATA-koblede enheter som harddisker og DVD-stasjoner.

I de fleste design, er SATA portene brukt til å koble til harddisk (inkludert Solid State Disks), den optiske enheten (BluRay, DVD, CD-ROM osv.) og andre eksterne enheter. Det er vanlig praksis å koble den primære harddisken til SATA port 0, mens ODD porten varierer fra design til design. Designproblemet identifisert av Intel kan forårsake nedbrytning over tid i tilkoblingen av de berørte portene (SATA portene 2 til 5). Kort sagt, etter en periode (som varierer med enhetens bruksmønster) kan mengden data som overføres reduseres. På et tidspunkt kan enheten ikke lenger bli gjenkjent av systemet og kan jevnlig slutte å fungere.

Siden effekten av dette problemet vil materialisere seg over en ganske lang periode, har Intel anbefalt at brukere av berørte PCer ikke nødvendigvis vil se en umiddelbar effekt, og kan fortsette å bruke sin PC med trygghet, mens permanente løsninger blir gjort tilgjengelig.

Kundene bør også huske på at det ikke er noen sikkerhetsrisiko knyttet til dette problemet.
Hvis du kjøpte en Acer stasjonær eller bærbar etter 9. januar 2011, kan enheten ha Sandy Bridge brikkesett og dermed være berørt av problemet beskrevet over.
Mer...
Hvordan finner jeg 'SNID' eller 'Serienummeret' på mitt Acer System?
På bærbare maskiner er SNID / Serienummeret plassert på undersiden av maskinen.
SNID er 11 tall.
Serienummeret er 22 bokstaver og tall.
Vennligst oppgi 'SNID' eller 'Serienummer' på din maskin og trykk 'Send'
SNID :
  *0 Tastede tegn
Serienummer :
  *0 Tastede tegn
Send