Program dobrovoljne zamene LS-15 kabla za napajanje naizmenicnom strujom
Dragi cenjeni kupce,

U maju 2015., kompanija Acer je pokrenula program dobrovoljne zamene za odredene kablove za napajanje naizmenicnom strujom koji su bili priloženi uz odredene modele prenosnih racunara kompanije Acer koji su se nalazili u prodaji od septembra 2010. do juna 2012. godine. Kompanija Acer nudi besplatni zamenski kabl za napajanje naizmenicnom strujom za korisnike koji ispunjavaju uslove.
Najcešca pitanja o programu dobrovoljne zamene možete pogledati ovde.
Gorenavedeno se ne odnosi na sve kablove za napajanje naizmenicnom strujom koji su prodati uz prenosni racunar kompanije Acer. Pomocu uputstava navedenih ispod proverite da li kabl za napajanje koji ste dobili uz svoj prenosni racunar ispunjava uslove ovog programa.

Kako da pronadem SNID“ ili serijski broj na Acer proizvodu?
For products, the Serial Number is located on the bottom of the unit.
SNID se sastoji od 11 (ili) 12 cifara.
Serijski broj se sastoji od 22 znaka i slova.
Unesite SNID ili serijski broj svog prenosnog racunara, pa pritisnite dugme Pošalji
Serijski broj :   *0 Uneti znakovi
ili
SNID :   *0 Uneti znakovi
Pošalji

Najcešca pitanja o programu zamene kablova za napajanje naizmenicnom strujom

Pitanje 1. Ako je moj kabl za napajanje naizmenicnom strujom obuhvacen ovim programom zamene, da li cu imati troškove oko zamene?
Odgovor 1: Kupac ne snosi nikakve troškove. Acer besplatno zamenjuje sporne kablove za napajanje naizmenicnom strujom.

Pitanje 2. Da li Acer ovom prilikom zamenjuje i adapter za napajanje naizmenicnom strujom?
Odgovor 2: Ne, Acer zamenjuje samo kabl za napajanje naizmenicnom strujom. Sacuvajte adapter za napajanje naizmenicnom strujom jer je potpuno ispravan.

Pitanje 3. Kako da vratim sporni kabl za napajanje naizmenicnom strujom?
Odgovor 3: Nema potrebe da vratite sporni kabl za napajanje naizmenicnom strujom. Medutim, jednom kad primite novi kabl za napajanje naizmenicnom strujom, bacite stari kabl za napajanje naizmenicnom strujom ili ga predajte na recikliranje u skladu sa lokalnim zakonima i propisima.

Pitanje 4. Za koliko vremena ce mi stici novi kabl za napajanje naizmenicnom strujom?
A4: Acer ce vam poslati novi kabl za napajanje naizmenicnom strujom cim bude u mogucnosti i obavestice vas o pošiljci. Vreme isporuke zavisi od zemlje, ali ocekujte da ce potrajati bar sedam dana.Pitanje 5: Zašto se nudi zamena kabla za napajanje naizmenicnom strujom?

Pitanje 5: Zašto se nudi zamena kabla za napajanje naizmenicnom strujom?
Odgovor 5: Korisnička služba i bezbednost su najvažniji prioriteti kompanije Acer. Postoje izveštaji o pregrevanju prenosnih računara drugih proizvođača, koji koriste kablove za napajanje naizmeničnom strujom slične konstrukcije. Zato smo, za svaki slučaj, odlučili da korisnicima ponudimo program dobrovoljne zamene.