Εθελοντικό πρόγραμμα αντικατάστασης καλωδίου τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος LS-15
Αγαπητέ πελάτη,

Μάιο του 2015, η Packard Bell ανακοίνωσε τη λειτουργία ενός εθελοντικού προγράμματος αντικατάστασης ορισμένων καλωδίων τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος, τα οποία διανεμήθηκαν με ορισμένα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Packard Bell κατά το διάστημα Σεπτέμβριος 2010 - Ιούνιος 2012. Η Packard Bell προβαίνει στη δωρεάν αντικατάσταση των καλωδίων τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος για τους πελάτες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις.
Μπορείτε να ανατρέξετε στις Συχνές ερωτήσεις αυτού του εθελοντικού προγράμματος αντικατάστασης εδώ.
Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν αφορά όλα τα καλώδια τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος που πωλούνται με τους φορητούς υπολογιστές της Packard Bell. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να ελέγξετε το καλώδιο τροφοδοσίας που συνόδευε το φορητό σας υπολογιστή.

Πώς μπορείτε να βρείτε το SNID ή το σειριακό αριθμό του συστήματος Packard Bell που διαθέτετε;
Στα προϊόντα, ο σειριακός αριθμός βρίσκεται στο κάτω μέρος της μονάδας.
Το SNID αποτελείται από 11 (ή) 12 αριθμητικούς χαρακτήρες.
Ο σειριακός αριθμός αποτελείται από 22 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.
Πληκτρολογήστε το SNID ή το σειριακό αριθμό του φορητού σας υπολογιστή και πατήστε "Υποβολή".
Σειριακός αριθμός :   *0 Χαρακτήρες που έχετε πληκτρολογήσει
ή
SNID :   *0 Χαρακτήρες που έχετε πληκτρολογήσει
Υποβολή

Συχνές ερωτήσεις του προγράμματος αντικατάστασης καλωδίων τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος

Ε1. Αν έχω ένα καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος που καλύπτεται από το πρόγραμμα αντικατάστασης, θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση για εμένα;
A1: Οι πελάτες δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος. Η Packard Bell θα αντικαταστήσει δωρεάν όλα τα καλώδια τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος που καλύπτονται από το πρόγραμμα.

Ε2. Θα αντικαταστήσει η Packard Bell και το τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος;
A2: Όχι, η Packard Bell αντικαθιστά μόνο ορισμένα καλώδια τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος. Κρατήστε το τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τη λειτουργία του.

Ε3. Πώς μπορώ να επιστρέψω το καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος;
A3: Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε το καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος. Μόλις, όμως, λάβετε το νέο καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος, απορρίψτε ή ανακυκλώστε το παλαιό καλώδιο σύμφωνα με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς που ισχύουν στην περιοχή σας

Ε4. Πόσο θα πρέπει να περιμένω για να λάβω το νέο καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος;
A4: Μόλις λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και τα στοιχεία αποστολής σας, η Packard Bell θα σας στείλει ένα νέο καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος το συντομότερο δυνατόν. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, αλλά αναμένεται να χρειαστούν τουλάχιστον επτά εργάσιμες ημέρες.

Ε5: Για ποιο λόγο η Packard Bell αντικαθιστά το καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος;
Α5: Η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια των πελατών μας είναι οι βασικές προτεραιότητες της Packard Bell. Λαμβάνοντας υπόψη τις αναφορές υπερθέρμανσης λόγω της χρήσης καλωδίων τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος παρόμοιας κατασκευής, τα οποία διανέμονταν με τους φορητούς υπολογιστές άλλων κατασκευαστών, αποφασίσαμε, ως μέτρο προφύλαξης, να προσφέρουμε αυτό το εθελοντικό πρόγραμμα αντικατάστασης στους πελάτες μας.