VAPAAEHTOINEN OSIEN VAIHTO-OHJELMA
Hyvä Acer asiakas,

Tietoomme on tullut että tietyt Acer Aspire kannettavat saattavat ylikuumentua tietyissä käyttöolosuhteissa. Tämän takia Acer antaa ilmoituksen ongelmasta ja tarjoaa osienvaihto-ohjelman näille tuotteille.

Tämä koskee seuraavia Acer Aspire mallejaAS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ ja AS3810TZG jotka on valmistettu ennen 15.9.2009. Laitteissa joita ongelma koskee, mikrofonikaapeli saattaa ylikuumentua kun laitteen vasemmalle rannetuelle kohdistetaan toistuvasti äärimmäistä painetta. Tämän seurauksena laitteen runkoon saattaa tulla painauma ja laite saattaa mennä epäkuntoon.

Acer on aloittanut vapaaehtoisen ohjelman vaihtaakseen etukäteen laitteiden mikrofonikaapelin estääkseen laitteiden riskin minkäänlaisesta ylikuumenemisesta.

Tarkistaaksenne koskeeko ongelma laitettanne ja tuleeko laite huoltaa, syöttäkää laitteen sarjanumero (22 merkkinen aakkosnumeerinen koodi, joka on laitteen pohjassa olevassa valkoisessa tarrassa – kuva ohessa) TAI SNID (11 numeroinen koodi, joka on myös valkoisessa tarrassa laitteen pohjassa) alla olevaan laatikkoon:

Miten löydät sarjanumeron tai SNID numeron Acer koneesta

Kannettavassa tietokoneessa sarjanumero on tietokoneen pohjassa.

Sarjanumero on 22 merkkiä pitkä.

SNID on 11 numeroa pitkä.

Anna sarjanumero, SNID ja paina jatka
Sarjanumero :   *0 Merkkiä syötetty
Tai
SNID :   *0 Merkkiä syötetty
Lähetä