Доброволна програма за подмяна на захранващ кабел за променлив ток LS-15
Уважаеми клиенти,

В началото на май 2015 г., Acer обяви доброволна програма за подмяна на определени захранващи кабели за променлив ток, които са били разпространени с някои ноутбук компютри на Acer между септември 2010 г. и юни 2012 г. Acer предлага безплатна подмяна на захранващи кабели за променлив ток на клиентите, които отговарят на условията.
Можете да разгледате често задаваните въпроси относно тази доброволна програма за подмяна тук.
Не всички захранващи кабели, продавани с ноутбук на Acer са засегнати. Моля, проверете захранващия кабел, доставен с вашия ноутбук, като следвате указанията по-долу.

Как да откриете "SNID" или "Серийния номер" на вашата система Acer?=
За продукти, серийният номер се намира на отдолу на устройството.
SNID номерът е 11 (или) 12 цифри.
Серийният номер е 22 букви и цифри.
Моля, въведете "SNID" или "серийния номер" на вашия ноутбук и натиснете "Изпрати"
Сериен номер :   *0 Въведени символи
или
SNID :   *0 Въведени символи
Изпрати

Често задавани въпроси относно програмата за подмяна на захранващи кабели за променлив ток

Въпрос 1. Ако моят захранващ кабел за променлив ток отговаря на условията на тази програма за подмяна, има ли разходи за подмяната?
Отговор 1: Няма никакви разходи за клиента. Acer ще подмени засегнатия захранващ кабел за променлив ток безплатно.

Въпрос 2. Acer ще подмени ли и захранващия адаптер за променлив ток?
Отговор 2: Не, Acer ще подменя единствено определени захранващи кабели за променлив ток. Моля, запазете захранващия адаптер за променлив ток, който не е засегнат.

Въпрос 3. Как мога да върна моя засегнат захранващ кабел за променлив ток?
Отговор 3: Не е необходимо да връщате засегнатия захранващ кабел за променлив ток. Въпреки това, след като получите резервния захранващ кабел за променлив ток, моля, изхвърлете или рециклирайте вашия захранващ кабел в съответствие с местните закони и разпоредби.

Въпрос 4. Колко време ще отнеме, докато получа резервния захранващ кабел за променлив ток?
Отговор 4: Acer ще ви изпрати резервния захранващ кабел за променлив ток възможно най-скоро, след като получим и потвърдим вашата заявка и информация за доставка. Времето за доставка може да варира в зависимост от страната, но го очаквайте в рамките на най-малко седем дни.

Въпрос 5: Защо предлагате подмяна на захранващия кабел за променлив ток?
Отговор 5: Обслужването и безопасността на клиентите са основни приоритети за Acer. Тъй като сме получавали доклади относно прегряване по отношение на захранващи кабели за променлив ток с подобна конструкция, но продавани с ноутбук компютри от различни марки. Ето защо ние решихме да предложим на нашите клиенти тази доброволна програма за подмяна.